YLVIE FROS

Ylvie Fros (squire) is eigenaresse van Stal 't Lage Veld in Lunteren (Midden-NL) en organiseert jaarlijks 2 weekend clinics met Bent Branderup en weekend clinics met de Zweedse Ridder in de AR Christofer Dahlgren.

Ylvie traint met haar diverse (rescue) paarden om haar paarden mentaal en fysiek te ontwikkelen tot het hoogst haalbare niveau, altijd op basis van ontspanning. Ylvie is naast selected trainer in de academische rijkunst ook level III Centered Riding instructrice.

In Lunteren organiseert Ylvie Fros elke winter een theoriecursus, waarin de rode draad van de training u stap voor stap wordt uitgelegd. Daarnaast is het mogelijk om privelessen, intensieve lesweekenden of een trainingsweek te volgen. Ook wordt er elk voorjaar een basiscursus grondwerk georganiseerd waar u ook met een Academisch opgeleid paard van Ylvie aan kunt deelnemen.

Ylvie geeft het hele jaar rond clinics in binnen- en buitenland, zowel gericht op de Academische Rijkunst als op Centered Riding, en combinatie-clinics.

Kijk voor meer informatie over Ylvie op ylviefros.nl

Academische Rijkunst Nederland © 2018 info@academischerijkunstnederland.nl